Fotografier der dokumenterer, iscenesætter

og eksperimenterer med virkeligheden


Jeg troede, at jeg havde hele verden perfekt indrammet, men nye perspektiver fandt mig.

Måske er det derfor jeg aldrig stopper med at fotografere.

"At indfange og skabe billeder, at fortælle en historie, at udtrykke den jeg er og kombinere det i ét. Det må være det, som holder flammen i gang hos mig". For mig er det nøglen til den kreative proces, som jeg finder konstant udfordrende og inspirerende.

Jeg er begejstret for nye ideer og projekter. Processen i at fotografere og præsentere fotografiet i en kvalitet, der repræsenterer mit personlige udtryk, er det der gør, at jeg kan være i denne verden.

En samling af personlige projekter

Fine art print

“You don’t take a photograph, you make it.”

– Ansel Adams

Betegnelsen ”fotografi” kommer af det græske ”photos”, som betyder lys, og ”graphé” – at tegne. Altså: At tegne med lys.

Sort/hvid fotokunst er en tidløs klassiker i den moderne indretning hvor der er fokus på det enkle.

Altså: Keep it simple.

Hellere ét foto i hånden end ti på telefonen

"Jeg er ligeglad med, om udskriften er digitalt eller analogt, det der generer mig, er at man ikke kan røre fotografier længere. For mig er et fotografi et objekt, som du skal holde i hånden og se på"

Fotografi handler ikke kun om det rigtige øjeblik, det gode lys og komposition. Det handler om historier, stemninger og følelser. Bliver vi berørt af billedet, vi kigger på? og har det mediets sjæl og look.

Canson Baryta Photographique 310 g/m²

Canson Baryta Photographique er et ægte baryta papir med en fin satin overflade og naturlig hvid papirbase. Baryta Photographique er en eksklusiv kombination af 100% alfacellulose med moderat brug af optisk hvidt (OBA) og den klassiske overflade med en bariumsulfat belægning fra traditionel sølvbaserede fotopapirer.
Baryta Photographique minder i udseende og æstetik om de oprindelige baryt papirer, der blev brugt i sort/hvid mørkekammeret.


Et flot papir til farveprint, men mest kendt for den specielle dybde, der kan opnås i sort/hvide print.

Hahnemühle Photo Rag 308 g/m²

Hahnemühle Photo Rag er blandt fotografer det mest populære høj kvalitetspapir til såvel sort/hvid som farve print.

Dette Hahnemühle Photo Rag 308 g/m² er lavet af 100% bomuld og imødekommer fotografers og kunstneres behov til digital tryk. Den fine glatte "Smooth" overflade er alsidig og gør det ideelt til mange former for print og er specielt godt til at fange detaljer i billederne.

Hahnemühle Photo Rag har en stor farvedybde i både farve og sort/hvid print.

Mangler størrelsen til din ramme 
send en mail med format og hvilket papir du ønsker.

Så finder jeg din pris.


Alle print som bliver lavet på bestilling er printet på Epson Stylus Pro 4900 primært på Hahnemühle Photo Rag 308 g/m² og CANSON Baryta Photographique 310 g/m² papirer. Begge papirer sikrer billederne en lang holdbarhed, lysægthed og arkivfasthed.


Printer: Epson Stylus Pro 4900

Printet med originalt Epson blæk.
3 sorte toner og 7 farve.

FORSIDEN    I    MUSIKKEN    I    FOTOGRAFIET    I    GRAFISK    I    KONTAKT

© 2019 Ivan Sand