FINE ART PRINT

Alle mine print som bliver lavet, er printet på Epson Stylus Pro 4900 primært på Hahnemühle Photo Rag 308 g/m² og CANSON Baryta Photographique 310 g/m² papirer. Begge papirer sikrer billederne en lang holdbarhed, lysægthed og arkivfasthed.


Printer: Epson Stylus Pro 4900

Printet med originalt Epson blæk

3 sorte toner og 7 farve

Hvad er FINE ART fotografi?

Billedkunst er skabt fotografering i overensstemmelse med kunstnerens vision som fotograf ved at bruge fotografering som et medium til at bringe noget til live, der kun lever i kunstnerens sind. Målet med billedkunstfotografering er at udtrykke en idé, en meddelelse eller en følelse.


Hvad er forskellen mellem fotoplakater og kunsttryk?


FINE ART udskrifter er underskrevet af fotografen, enten på forsiden, på bagsiden eller på certifikatet. Begrænsede udgaver. De er lavet på inkjet printere eller håndlavet i mørkekammer med forskellige teknikker. Papiret er arkiv sikkert, trykfarven overlever dig og dine børn, hvis de vises korrekt. Priserne varierer afhængigt af, hvem fotografen er, teknikken og størrelsen på udgaven.


Plakater trykkes på en trykpresse, med andre ord offsettryk og produceres i store mængder. De har ingen samler værdi og er ikke arkivkvalitet og begynder at falme hurtigt.


Uanset hvad du køber er det afgørende, at nyde det. Køb det, du elsker!