Fine art print:


I min optik er et billede ikke bare et billede

"Jeg er ligeglad med, om udskriften er digitalt eller analogt, det der generer mig, er at man ikke kan røre fotografier længere. For mig er et fotografi et objekt, som du skal holde i hånden og se på"

Fotografi handler ikke kun om det rigtige øjeblik, det gode lys og komposition. Det handler om historier, stemninger og følelser. Bliver vi berørt af billedet, vi kigger på? og har det mediets sjæl og look.

Jeg printer mine billeder selv, fornemmelsen af fuld kontrol er vigtigt for mig.

Fotopapir og Printer


Canson Infiniyt Baryta Prestige 340 g/m²

Ud over den høje gramvægt - iøvrigt det tungeste af Cansons digitale papirer - har papiret højere density (toneomgang) og mindre forskel i overflade glans ved uprintet/printet område i højlys end Canson Baryta Photographique, der har været Canson's svar på Baryt papir, siden det blev lanceret i 2010 og fik en TIPA Award og i 2014 blev bedst i test af baryta papir til sort/hvid print i Engelsk fotomagasin.

Glansen i Canson Baryta Prestige kan nærmest sammenlignes lidt med den glans der er i Canson Photo Lustre og Prestige har samme modstandsdygtige overflade, siger Canson's salgchef for Nordeuropa.

Se filmen

Baryta Photographique 310 g/m²

er et ægte baryta papir er udviklet med henblik på inkjet-teknologi. Papirbasen består af alfacellulose, syrefri og ren hvid papirbase sammen med en bariumsulfat belægning fra traditionel sølvbaserede fotopapirer. Baryta Photographique minder i udseende og æstetik om de oprindelige baryt papirer, der blev brugt i sort/hvid mørkekammeret og opfylder ISO 9706-standarden for maksimal levetid.

Dette museum kvalitets fotopapir har fremragende dybde i sort og stor skarphed, hvilket gør det ideelt til sort/hvid print.

Baryta Photographique fik en TIPA Award i 2010 og blev i 2014 bedst i test af baryta papir til sort/hvid print i Engelsk fotomagasin. Designet til at opfylde galleri og museum ISO 9706 standarden

Se filmen

Hahnemühle Photo Rag 308 g/m²

er et højhvidt, 100% bomuldsfiber baseret papir, der er udviklet til at imødekomme fotografers og kunstneres behov ved digital tryk.

Photo Rag er fotografernes yndlingspapir til print af værdifulde Fine Art billeder. Den bløde og fine overflade samt papirets synsindtryk er fremragende til gengivelse af stor farvedybde for meget dynamiske og krævende reproduktioner, både i farve og sort/hvid.

Den fine glatte "Smooth" overflade er alsidig og gør det idelt til mange former for print og er specielt godt til at fange detaljer i billederne.

Epson Stylus Pro 4900

Denne printer på 17" opnår PANTONE®*-dækning på 98 % og tilbyder suveræn, automatiseret farvenøjagtighed med fjernprøvetrykfunktioner.

Superbredt farveområde: Skab nemt ensartede og nøjagtige prøvetryk eller enestående fotografier og kunstreproduktioner takket være et af de bredeste farveområder på markedet. Epsons UltraChrome HDR-blæk med 11 farver og Advanced-TFP-printhoved giver en professionel finish hver eneste gang og er identisk med det blæk og de teknologier, der anvendes i Epsons storformatprintere på op til 44"".

Læs mere